huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1

Le Marche Italië ofwel De Marken

Le Marche, ook wel De Marken, is ťťn van de mooiste regio's van ItaliŽ. Ingeklemd tussen de Apennijnen en de Adriatische zee. Zonovergoten stranden, liefelijke dorpjes, aantrekkelijke cita's en een heerlijk klimaat. De perfecte bestemming voor uw vakantie in ItaliŽ !

Le Marche, een van de mooiste regio's van Italië

Le Marche wordt ook wel het best bewaarde geheim van ItaliŽ genoemd, en is een regio die alles heeft wat u zich kunt wensen. Deze regio wordt ook wel De Marken genoemd in het Nederlands, wat is afgeleid van het Germaanse woord mark, wat grens/markering betekent. De Marken ligt midden in ItaliŽ tussen de Adriatische zee en de Apennijnen. In Le Marche vindt u bergen, strand, prachtige oude steden en lieflijke dorpjes, maar ook ongerepte natuur. Het doet denken aan Toscane, maar hier vindt u nog de rust, ruimte en puurheid. De perfecte setting voor het beleven van ItaliŽ en genieten. Geen mens kan ongevoelig blijven voor de specialiteiten van La Mama in de Marken, voor het urenlang tafelen en voor de liefde waarmee alles bereid wordt. Eten met de familie is voor een Italiaan van groot belang. Zou het niet heerlijk zijn eens een week in die eetcultuur te duiken? Kennis te maken met de authentiek Italiaanse keuken en alle delicatessen en gebruiken die daarbij horen? Geen regio leent zich er beter voor. Le Marche blinkt uit in specialiteiten, van vleeswaren tot truffels en van olijfolie tot grappa.

Bekijk beschikbaarheid

Reizen

Aanreizen naar uw vakantiebestemming kan met eigen vervoer, of vliegen naar Ancona (ca 40 minuten rijden) of Bologna (ca 2 uur).
U vindt hier een aantal autoverhuurbedrijven, tijdig reserveren is aan te bevelen. Op Ancona vliegt u gemakkelijk met Ryan Air vanaf Weeze.


locatie 3 (29K)