huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1


Luxe vakantie in Italië

Puur ontspannen in de stilte, genieten van verrukkelijk eten, zonnen bij uw privé zwembadmet vogelgeluiden om u heen en verblijven in Casa Tavola. Zo zult u een luxe vakantie in Italië ervaren als u dit prachtige buitenhuis boekt. Uw vakantiegeluk is compleet dankzij dit verblijf van topklasse. Het huis is smaakvol ingericht, voorzien van de nodige kunst, een piano kamer en geschikt tot 10-12 personen.

Als u gaat voor een luxe vakantie in Italië, dan is Le Marche daar een prachtig gebied voor. U zult verstelt staan van de schoonheid van het landschap, de vriendelijkheid van de mensen en de luxe van het huis. Naast deze goede accommodatie zal de omgeving u ook laten baden in luxe. Rust, ruimte en mooie vergezichten op het heuvellandschap van de Marche. Dat is wat het verblijf in Casa Tavola maakt tot een luxe vakantie in Italië.

De omgeving van Casa Tavola dompelt u onder in luxe

Luxe is uiteraard een subjectief begrip. Luxe kan voor iedereen wat anders betekenen. Voor de een betekent luxe rust en comfort, voor de ander een moderne inrichting. En voor weer een ander hoort bij luxe sowieso een privézwembad. In Casa Tavola zult u alles vinden wat u een luxe vakantie in Italië bezorgt.

Wij hebben een aantal vakantiehuizen, villa's en vakantieparken geselecteerd die net iets extra's hebben. Neem vooral een kijkje in het aanbod van Charme & Quality en kies uw eigen luxe vakantiepark.
- See more at: www.charmequality.nl

Bekijk beschikbaarheid