huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1


Vakantie Italië

Vakantie in ItaliŽ is maximaal genieten van La Dolce Vita. Rijden door het prachtige heuvelachtig landschap van De Marchen, prachtige meren en kusten en steden vol geschiedenis en cultuur. Stoppen in een authentiek Italiaans dorpje waar de tijd heeft stilgestaan voor een cappu. Vergeet tijdens uw vakantie in ItaliŽ niet om, onder het genot van een goed glas wijn, te smullen van al het goede dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.
Wat te denken van overheerlijke pasta in alle soorten en maten, culturele hoogtepunten en het mediterrane klimaat op uw vakantie in ItaliŽ. 'Bellissimo!' Ontdek op vakantie in ItaliŽ prachtige bergen met hun pittoreske dorpjes zoals Matera, de steden waar de historie vanaf druipt zoals Florence en Rome, de cipressen van Toscane en de idyllische stranden van SiciliŽ. Of het pure en eerlijke De Marche.

Het eten op vakantie in ItaliŽ,

De Italiaanse keuken is voor veel mensen een geliefde keuken. De gerechten zijn puur en eenvoudig, bereidt met overheerlijke ingrediŽnten. De keuken verschilt van streek tot streek en iedere regio heeft zo zijn eigen lokale specialiteit. Van Milanese risotto tot authentieke Toscaanse venkelworstjes of gegrilde zwaardvis uit het zonnige zuiden; de keuken is net zo gevarieerd als het land zelf. Optimaal wordt met vrienden en familie genoten van elke gang, van de antipasta tot de dolci met een grappa tot slot. Vooral op zondag, als iedereen gezellig bij elkaar komt bij la mama.

De geschiedenis van ItaliŽ

Overblijfselen van de indrukwekkende en heldhaftige geschiedenis van ItaliŽ kun je overal bewonderen; in de kleine pittoreske plaatsjes, maar vooral in de grote fascinerende steden. Van het indrukwekkende Colosseum en Forum Romanum in Rome tot aan het San Marco plein en de San Marco Basiliek in VenetiŽ; stuk voor stuk indrukwekkende must-sees. Kortom, vakantie in ItaliŽ is la dolce vita in optima forma

Bekijk beschikbaarheid