huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1


Vakantie Le Marche

Le Marche is een regio in het oosten van ItaliŽ aan de Adriatische Zee. Aan de noordzijde grenst het aan Emilia-Romagna en San Marino, de republiek, in het westen aan Toscane en UmbriŽ en in het zuidoosten aan de Abruzzen en Latium. Vakantie in Le Marche staat voor puur, rust, ruimte, natuur, zee, heuvels en overheerlijk eten.
Het ongerepte Le Marche in ItaliŽ is dus nog niet echt ontdekt en vormt de rustige vakantieregio waar u kunt genieten van het echte Italiaanse leven. Vakantie in Le Marche brengt u dan ook in ťťn van de best bewaarde geheimen van ItaliŽ. Het landschap doet in zekere zin denken aan Toscane en UmbriŽ, maar heeft onmiskenbaar zijn eigen karakter.

Het landschap in Le Marche is overwegend groen en heuvelachtig met de Apennijnen als grens met Toscane en UmbriŽ. Aan de oostzijde grenst de Adriatische kust. Als u op vakantie wilt in Le Marche, dan bent u in dit ongerepte deel van ItaliŽ zeker op de juiste plaats.
De combinatie van kust, bergen, pittoreske stadjes en een ongerepte natuur maken vakantie in Le Marche tot een bijzondere ervaring in Casa Tavola.
Prachtige kleine steden in het ongerepte binnenland, nog onaangetast door de grote toeristische stromen. Kortom, ben je op zoek naar het meer onbekende ItaliŽ dan is een vakantie in Le Marche een aanrader.

Bekijk beschikbaarheid