huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1


Vakantiehuis Italië met privé zwembad

Italië beleven is genieten van de gastronomie, van de Italiaanse wijnen en van de prachtige natuur. Ontdek het vanuit Casa Tavola, een prachtig vakantiehuis in Italië met privé zwembad, gelegen in Le Marche. Cruisend door kleine dorpjes volgt u de routebeschrijving. U passeert mooie plaatsjes rondom Fossombrone. Geniet van de mooie vergezichten en de natuur. En als u gearriveerd bent bij u vakantiehuis in Italië met privé zwembad, dan kan het relaxen beginnen. Met een mooi glas wijn in de hand verkent u het huis, het zwembad en de fraai aangelegde tuin.
In de woning zelf vindt u stijlvol ingerichte kamers met fraaie kunstwerken. En als u bekomen bent van het moois dat Casa Tavola te bieden heeft, dan wordt het tijd om u lekker te nestelen bij het privé zwembad met veel privacy bij dit unieke vakantiehuis in Italië.

Rijke omgeving uitstekend te bereiken vanuit uw vakantiehuis

De regio Marche is een klein maar prachtig gebied. Het is nog niet ontdekt door het massa toerisme en is met een fraaie kuststreek, net iets onder Rimini gelegen, waar prachtige brede stranden zich afwisselen met steil in de zee afdalende rotsen, kleurrijke stadjes en dorpen. Wat deze regio van uw vakantiehuis in Italië met zwembad uniek maakt is de zeer gevarieerde flora en typische fauna in een van de meest geroemde landschappen van Italië. Als u niet alleen wilt bakken in de zon aan uw eigen zwembad, maar voor uw vakantie een combinatie zoekt van cultuur en natuur, dan is dit vakantiehuis in Italië met eigen zwembad in de Marche een bij uitstek geschikt reisdoel. In de omgeving zijn er vele uitstapjes mogelijk, met de fijne markt in Fossombrone op maandagmorgen of de wat grotere markt op zaterdag in Fano aan de kust. Of rij door de fraaie heuvels vanuit uw vakantiehuis naar Urbino.
Lees meer over dit vakantiehuis in Italië met privé zwembad of ga naar deze pagina voor de beschikbaarheid.

Bekijk beschikbaarheid