huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1

Vakantiehuis in ItaliëFaciliteiten

Dit vakantiehuis in ItaliŽ is van binnen gedecoreerd met grote moderne schilderijen. Voor muziekliefhebbers beschikt ťťn van de zitkamers zelfs over een vleugel. Aangrenzend aan de boven woonkamer in het vakantiehuis in ItaliŽ bevindt zich een enorm dakterras met zonnescherm. U kunt daar genieten van de schitterende sunsets en onbewogen luchten. Onder de overkapping aan de voorkant van het Italiaanse vakantiehuis of onder ťťn van de portico's zit u heerlijk in de schaduw te genieten van een spectaculair uitzicht over het omringende landschap.Later op de avond wordt u bij dit vakantiehuis in ItaliŽ verrast door de stilte..., die slechts af en toe wordt verstoord door een prachtig krekelconcert of het ruisen van de bladeren van de grote oude zomereiken rondom dit vakantiehuis in ItaliŽ. Ook zijn er Wifi en een satelliet televisie.

Privézwembad

Het aangrenzende riante zwembad bij dit vakantiehuis in ItaliŽ, met altijd kristalhelder water, wordt schoongehouden door een computer gestuurde stofzuiger en een zoutoplossing in plaats van chloor, waardoor de geur van de lavendel, oleander en rozen niet bedorven wordt. Rondom het zwembad bevinden zich grote terrassen, deels overdekt door portico's.

Groepsaccomodatie

Het vakantiehuis in ItaliŽ kan in tweeŽn of in drieŽn worden gesplitst. Daardoor is dit Italiaanse vakantiehuis zeer geschikt voor een grote familie, waarin ieder z'n privacy kan behouden. De natuur is alom aanwezig. Kijk niet op van bezoek van een ree, wildzwijn of hermelijn. U kunt smullen van de overvloedig aanwezige vijgen-, noten-, appel- en granaatappelbomen. Voor de geoefende paddenstoelenfreak is de truffel in de nabijheid van dit vakantiehuis in ItaliŽ te vinden. De achterzijde van het huis wordt begrenst door de olijfboomgaard. De eigen olie die dat oplevert, treft u aan in de keukens.Als u bij dit vakantiehuis in ItaliŽ echt culinair wilt genieten bestaat de mogelijkheid om voor u te laten koken.... Eťn van de beste Italiaanse kokkinnen uit het naburige dorp is graag bereid u in te wijden in de geheimen van de Italiaanse pasta's.

Bekijk beschikbaarheid