huis3 overzicht1 glazen overzicht3 uitzicht3 uitzicht2 dorp stoeltjes tafel interieur1


Vakantievilla Italië

Zoekt u naar een mooie vakantievilla in Italië? Om te genieten van al het moois dat in ItaliŽ te beleven valt. Dan zijn er vele mogelijkheden in dit prachtige land. ItaliŽ, officieel de Italiaanse Republiek (Italiaans: Repubblica Italiana), ligt in Zuid-Europa en is het ideale vakantieland voor velen. Ten noorden grenst ItaliŽ, ook wel de laars genoemd, aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en SloveniŽ. En de eilanden SiciliŽ, SardiniŽ en Elba en een aantal kleinere eilanden behoren ook tot ItaliŽ. Goed om te weten, maar overal in ItaliŽ zijn mogelijkheden om een vakantievilla te huren.

ItaliŽ en villa's voor vakantie

ItaliŽ was in de Oudheid het centrum van het Romeinse Rijk, dat uitgroeide tot het grootste rijk van Europa. Op 17 maart 1861 vond de Italiaanse eenwording plaats, en sinds de monarchie in 1946 door de bevolking werd weggestemd, is het bestaan van de Repubblica Italiana een feit. Op een grondgebied van ruim 300.000 km≤ wonen 61.680.122 (2014) Italianen in vele districten. Op 2 tot 3 uur rijden van de hoofdstad van ItaliŽ, Rome (Roma), ligt ťťn van de mooiste vakantievilla's van ItaliŽ. Uiteraard zijn er meer mooie vakantievilla's, maar het karakter van Casa Tavola moet u echt ervaren.

Casa Tavola is een prachtige vakantievilla in Italië, gelegen in de Marche. Deze vakantievilla is gesitueerd op een unieke plek in ťťn van de rustige provincies van ItaliŽ. Genieten bij deze vakantievilla met zwembad kan in overvloed. Mooie uitzichten, een privť zwembad en ruimte tot 12 personen staat garant voor optimaal genieten in deze vakantievilla in Italië.

Bekijk beschikbaarheid